Kategorier

Najczęściej wyszukiwane

Nadajnik radiowy CCTV
Odbiornik radiowy
Transmisja Video 5.8GHz
Video Telemetria Sterowanie
System Bezprzewodowy Audio
Antena 868MHz Kamera
Radio HDMI Telewizja

przemysłowa cyfrowe

HD-SDI

Polityka prywatności

Kjære Sirs, når du leser vår hjemmeside og gjør shopping i vår nettbutikk, godtar du alle alle prinsipper i retningslinjene for personvern, som du finner på nettsiden: http://av-link.eu/webpage/no/polityka-prywatnosci.html

Som eier av nettstedet www.exquality.pl, forbeholder vi oss retten til å gjøre endringer i våre retningslinjer for personvern. Person som bruker nettstedet vårt forplikter seg til å respektere gjeldende retningslinjer for personvern.

Blant alle endringer, som kan skje, gir vi som ikke vil påvirke til grunnleggende prinsipp, som lyder:


"Vi selger ikke og ikke dele data og adresser til våre kunder (brukere) av nettstedet: www.exquality.pl til tredjepart"


Hvis du ikke aksepterer våre retningslinjer for personvern kan du ikke å besøke nettstedet: www.av-link.pl.

Gjøre innkjøp i AV-link butikk

Å gjøre shopping i vår nettbutikk krever registrering og gi nødvendige personopplysninger. Dataene skal bruke til utstedelse salgsdokumentet og levering av utstyr og korrespondanse.

Uanmeldte meldinger

Selskapet forbeholder seg retten til å sende uønskede meldinger til personer, hvis kontakt data innhentet av brukerregistrering på nettstedet: www.av-link.pl. Konseptet med uanmeldte meldingene vi forstå informasjon direkte relatert til lagring: av-link.pl. De består av aktiviteter som for eksempel: endringer, interne kampanjer, oversikt av nonprofit (for eksempel: ønsker), kommersiell informasjon og annen informasjon direkte knyttet til vår aktivitet.

Kjeks

Noen deler av nettstedet: AV-Link bruker cookies, som er små tekstfiler sender til brukerens datamaskin og identifisere det som trengs for å forenkle eller avbryte operasjonen.
Et eksempel på bruker cookies er å opprettholde av brukerens session i tjeneste (innlogging), der brukeren ikke har på hver side av tøy igjen inn brukernavn og passord.